Zombie Escape bild

Zombie Escape

Nykterhet är ett krav Höggravida rekommenderas inte att utföra en Zombie Escape
Cirka 45 min (örebro) och cirka 2½ timme (göteborg)

Det är dags att springa. Spring för livet från hungriga zombies och försök samtidigt hitta botemedlet tillsammans med din grupp. Det finns zombies bakom varje hörn och de kan attackera närsomhelst. Är du redo att anta utmaningen och rädda mänskligheten?

Zombie Escape är en nervkittlande upplevelse för skräck -eller spänningsälskaren. I en stor lokal alternativt en mörk skog finns utklädda skådespelare utspridda med ett enda mål: att få tag i dig och de andra deltagarna. Samtidigt som du springer ifrån dem har du ett mycket viktigt uppdrag: att hitta ett botemedel och rädda världen från total förstörelse och en zombieapokalyps.från
384kr

Zombie Apocalypse Revamped


 • Städer: Göteborg
 • Upplevelse för en person

  I Örebro erbjuds Zombie Escape i en industrilokal. En forskningsanläggning som jobbat med ett botemedel har satts i karantän efter att de förlorade kontakt med omvärlden och antas ha blivit attackerade av zombies. Ert uppdrag är att ta er in i anläggningen och utplåna zombies på vägen med hjälp av enklare vapen. Väl därinne måste ni lokalisera botemedlet och få ut det ur lokalen så ni kan rädda mänskligheten och undvika en total zombieapokalyps. Kanske hittar ni andra oskadda och osmittade under uppdragets gång.

  I Göteborg genomförs uppdraget i en mörk skog med utgångspunkt i ett tältläger. Därifrån behöver du och din grupp ta er till ett industriområde i jakt på förnödenheter och främst, ett botemedel. Ni måste kämpa mot både mörkret och zombierna som gömmer sig i skogens alla vrår med hjälp av samarbete och mod.

  En nervkittlande och oförglömlig upplevelse

  Ta med din zombieälskande partner eller skräcksfilmsfantasten i ditt kompisgäng och upplev något alldeles speciellt och oförglömligt tillsammans! Zombie Escape sker i grupp vilket betyder att det även går utmärkt att genomföra upplevelsen på egen hand om du råkar vara den enda som är modig nog att anta utmaningen i ditt umgängeskrets.

  Det första som sker när du är på plats är att de erfarna instruktörerna ger er instruktioner och den information ni behöver för att kunna genomföra uppdraget. I grupper om 2-4 personer ger ni er sedan in i karantänzonen som är konstruerad som en stor labyrint, fylld med hungriga zombies. Det finns hela tiden personal inom räckhåll i fall ni har några frågor eller funderingar under uppdragets gång.

  Om du alltid drömt om att få uppleva zombies precis som i en film eller ett tv-spel är det här din chans! Ta ett djupt andetag och hänge dig till ditt livs viktigaste uppdrag – att rädda världen från zombies!

  Bra att veta

  Zombie Escape finns att uppleva på två platser i Sverige: Göteborg och Örebro. Upplevelsen sker året runt på utvalda datum. Zombie Escape kan genomföras oavsett väder. Upplevelsen varar i cirka 2,5 timmar i Göteborg och i Örebro i cirka 45 minuter.

  Klä dig i något bekvämt anpassat efter rådande väder. Ta på dig bekväma skor, gärna träningsskor eller kängor. Upplevelsen och priset gäller för en person. Zombie Escape genomförs i grupper om 2-4 personer. Åldersgränsen för upplevelsen varierar- men alla deltagare rekommenderas vara 13 och uppåt. Riktigt modiga 10 till 13-åringar är dock välkomna att delta i målsmans sällskap.

  Tänk på att höggravida inte får genomföra upplevelsen. Vid känsliga nerver eller andra kända sjukdomar bör man konsultera med sin läkare innan man genomför Zombie Escape upplevelsen. Nykterhet är ett krav för att få delta.

  Fler upplevelser du kanske gillar...