Bröllopspresent

Har kanske bröllopsparet redan "allt"? Att ge bort en pryl kan vara vanskligt om de inte redan har en önskelista. Hur många bröllopspresenter står egentligen och samlar damm tro? Ge bort ett minne för livet istället! Är bröllopsparet kanske den äventyrliga typen eller är de den lite mer avslappnande - det finns något för alla! Allt från actionfyllda forsränningar till avslappnande spa-weekends eller fantastiska luftballongfärder.

Dyrt eller billigt? Det finns i alla priserklasser

Visst kan en romantisk luftballongsfärd locka – men vill man inte upp i flera tusen-kronors-klassen finns det också många andra upplevelser som garanterat kan sätta avtryck för livet. Varför inte ge bort en spännande Escape-Room till bröllopsparet eller en lyxig champangeprovning?

Upplevelser i bröllopsgåva – något att se fram emot

När bröllopet och kanske smekmånaden är över så kan bröllopsgåvan i form av en framtida gemensam upplevelse vara något att se fram emot. Ett sätt att krydda vardagen och skapa fler fina minnen tillsammans.

Gå ihop och köp tillsammans

Genom att flera går ihop och köper en upplevelse kan man ge bort en lite dyrare upplevelse utan att ruinera sig. Hos de flesta leverantörer kan mottagaren kombinera flera presentkort till en dyrare upplevelse. Perfekt om man vill ge bort var sin gåva. Ett alternativ är såklart att man går ihop flera och gör en beställning och att man sedan sinsemellan delar upp kostnaden med förslagsvis swish.

Upplevelserna kan bytas

Alla upplevelseleverantörer tillåter mottagaren att byta sin upplevelse till en annan. Det är därför inte speciellt riskabelt att till exempel ge bort ett fallskärmshopp – om mottagaren vägrar kan hen helt enkelt byta till en annan lite mindre adrenalinfylld upplevelse. Vill man inte välja en specifik upplevelse kan man köpa ett presentkort på en summa istället så kan bröllopsparet själva välja och vraka bland alla upplevelser.

Våra förslag på upplevelser till bröllopsparet

Här följer ett urval av upplevelser som vi tror kan passa ett bröllopspar – men det är såklart du som känner dem bäst – så låt dig inte begränsas av vårt lilla urval av upplevelser!

Se vad upplevelseföretagen rekommenderar

Alla upplevelseförmedlare har sina egna sidor med tips på upplevelser som passar som bröllopspresent. Här har vi sammanställt länkar till deras tips-sidor med upplevelser i alla prisklasser!

Upplevelse.com

Upplevelse.com har sammanställt en bred samling upplevelser som de tycker passar extra bra som bröllopsgåvor. Det är allt från ”hyr en relaxavdelning” och ”guidad svamptur för två” till ”folkrace” och sportbilsupplevelser.

Bra att veta: Upplevelse.com har 3 års giltighet på presentkorten. När du valt en upplevelse med hjälp av presentkortet har du ytterligare 3 år på dig att utföra upplevelsen – bästa villkoren vi har hittat! Rekommenderas!