Presentkort på en Upplevelse

Svårt att välja en specifik upplevelse? Köp ett presentkort hos ett upplevelseföretag och låt mottagaren själv välja. Ofta går det också att kombinera flera presentkort så flera kan gå ihop och köpa varsitt presentkort och mottagaren kan kombinera alla till en häftig upplevelse.

Här jämför vi presentkorten hos de olika leverantörerna! Tänk på att giltighetstiden på presentkorten varierar mellan de olika leverantörerna.

Leverans av upplevelsepresentkort

Samtliga upplevelseföretag har möjligheten till en direkt digital leverans, antingen via mail eller via SMS. Detta är perfekt om man är ute i sista sekund; antingen skriver du ut ett värdebevis, skickar det direkt till mottagaren via mail eller SMS eller så skriver du in informationen i ett kort som du ger bort.

Du kan också på värdebeviset/presentkortet levererat i en presentförpackning.

Om giltighetstid

Giltighetstiden skiljer sig åt mellan de olika leverantörer. En del har möjlighet att förlänga giltighetstiden (mot en kostnad) om det skulle närma sig sista datum. Hos de flesta måste du boka själva upplevelsen innan giltighetstiden har gått ut; men själva upplevelsen kan vara efter denna tid.

Hos Upplevelse.com väljer du att lösa in ditt presentkort mot en upplevelse inom 3 år och från det att du har löst in presentkortet mot en upplevelse har du 3 år att utföra upplevelsen. Detta är den mest generösa policy vi har hitta hittills, därför brukar vi rekommendera Upplevelse.com om de har den upplevelse du vill ge bort.

100-10000kr
1 år
Presentbox via post (59kr)
Digitalt via e-post (0kr)
100-10000kr
3 år
Presentbox via post (39kr)
Digitalt via e-post (0kr)
100-10000kr
1 år
Presentbox via post (49kr)
Presentbox expressleverans (199kr)
Digitalt via e-post (0kr)
100-10000kr
3 år
Presentbox via post (från 0:-)
Digitalt via e-post (0kr)
100-10000kr
2 år
Presentbox via post (59:-)
Digitalt via e-post (0kr)