30-årspresent

Vad passar bra att ge bort i 30-årspresent? Många 30-åringar kan tycka att det finns en stor brist på förnyelse i det vardagliga livet och därför kanske det finns ett överskott på rutiner. Det är möjligt att personen nyligen har köpt ett hem eller gått färdigt en utbildning. Kanske har personen familj och barn som tar upp majoriteten av tiden förutom arbete. Oavsett kan det vara svårt att slappna av och komma till ro eller riktigt unna sig en ny upplevelse. Ett tips är därför att överraska med en upplevelse i present. Något som kan ge möjligheten till avslappning och att koppla av eller att testa något helt nytt och spännande. Är det alldeles för svårt att veta vilken upplevelse som skulle bli mest omtyckt går det alltid att välja ett presentkort.

Vem är det som fyller år?

Frågor man kan ställa sig är: Hur är den som fyller år som person? Är det racerföraren som verkligen tycker om fartfyllda upplevelser som att köra sportbil på en riktig racingbana? Det finns möjligheter att välja mellan de största bilmärken inom sportbilar som exempelvis Lamborghini, Ferrari och Porsche. För en mer kanske avslappnande upplevelse kan en vinprovning eller en spadag vara en utmärkt 30-årspresent. Det finns flera alternativ för spa och avslappning i form av chokladmassage, fiskpedikyr eller ansiktsbehandling bland annat. För matälskaren finns flera valmöjligheter som exempelvis en skärgårdstur med lunch eller njuta av räkfrossa till havs.

För äventyraren

För äventyraren finns flera olika möjligheter för upplevelser som garanterat kommer höja adrenalinet och skapa spänning. Om man inte är höjdrädd finns alternativ som att hoppa fallskärm, tandemskärmflygning eller en helikoptertur över en av Sveriges vackra städer. Det finns flera spännande valmöjligheter i vatten som bland annat forsränning, köra vattenskoter, testa på vindsurfing eller prova på att dyka alternativt genomföra dykarcertifikat. Andra roliga upplevelser i naturen kan vara zipline, testa på klättring eller björnskådning. Om personen inte är rädd för trånga utrymmen kan grottkrypning vara en nervkittlande upplevelse.

Skapa ett minne för livet

Oavsett vilken upplevelse man väljer att ge bort i 30-årspresent kommer det säkert bli en present man sent glömmer. Bland presenter som parfymer, blommor, kläder och pengar är en upplevelse en unik och speciell present. Kanske till och med 30-årsdagen kommer förknippas med upplevelsen i framtida minnen?