Bröllopsdag

Bröllopsdagar ska man såklart fira; även om det är 1-års bröllopsdag, 3-årig bröllopsdag, 10-årig bröllopsdag eller 50-årig bröllopsdag! Att uppleva något tillsammans är såklart det absolut bästa; oavsett hur länge man har varit gift så finns det plats för nya upplevelser. Upplevelser tillsammans stärker banden än mer och en bokad upplevelse i framtiden är något att se fram emot.

När det gäller upplevelser för ett kärlekspar finns det många att välja mellan. Du vet såklart bäst vad din partner (och du själv) skulle tycka om, men här försöker vi ändå ge lite tips på romantiska upplevelser som passar för ett par.

Lyxiga avslappnade behandlingar

Skäm bort er båda två med en härlig spadag! Kombinera med lunch, middag eller varför inte på ett spahotell med övernattning för den total avslappningen.

Upplev något hissnande tillsammans

Luftballongflygning tillsammans är både spännande, roliga och mysigt. Förutom själva flygresan är det en rolig upplevelse när man får vara med och fylla ballongen och därefter hjälpa till att plocka ihop och fira resan efteråt.

Mys på en ”spökmiddag”; kombinerad spökvandring uppföljt av en mysig middag. Precis lagom aktivitet en eftermiddag/kväll.

Res bort från vardagen och unna er lyx

Unna er en härlig hotell-weekend på ett hotell eller herrgård.

Smakupplevelser för alla smaker

Det finns en mängd olika smakupplevelser. Är ni extra intresserade av någon viss sorts vin? – Då finns det säkert en sådan vinprovning. Galna i ost? Gå på en ostprovning, ost- & vinprovning eller ost- och ölprovning!

Fartfyllda och roliga aktiviteter

1-årig bröllopsdag present

En ettårig bröllopsdag är något att fira! Har ni fått en upplevelse i bröllopsgåva är det ett ypperligt tillfälle att boka in denna nu om ni inte redan har gjort det.

Vill du köpa en bröllopsdagspresent till din käresta finns det en mängd olika upplevelser att ge bort. Har du hittat ett intresse hos din partner som du vill gräva djupare i? Nu finns chansen! Kanske ett Folkrace tillsammans eller någon form av kurs ni kan gå tillsammans? Kanske glasblåsning eller fotokurs eller drejningskurs?

10-årig bröllopsdag present

Nu känner ni varandra utan och innan – men det hindrar er inte från att utforska nya sidor. Ge bort en oväntad upplevelse för att utmana både dig själv och din partner! Kanske finns det något som du eller din partner drömmer om men som aldrig hinns med att utforska?

20-årig bröllopsdag present

Dags för ”porslingsbröllop”. Ge bort en härlig matupplevelse tillsammans? Lyxa till det med en avsmakningsmeny på Operakällaren (Stockholm) eller kanske mat och övernattning hos PM & Vänner? (Växjö)

Det finns mängder med härliga upplevelser att boka – men såklart även spännande med adrenalinfyllda upplevelser; knyt banden mellan er ännu hårdare med en avancerad forsränning eller en RIB-safari.

25-årig bröllopsdag present

Silverbröllop! Halvvägs till guldbröllop! Det är såklart dags att fira – och vad är bättre än en upplevelse för kärleksparet? – Inget såklart; att skapa minnen tillsammans är det finaste ni kan göra – oavsett om det är en spadag eller mer äventyrliga sådana.

30-årig bröllopsdag present

30-årig bröllopsdag kallas ”pärlbröllop”. Varför inte ge bort en upplevelse i naturen. Det finns många olika att välja mellan; allt från båtturer till större strapatser eller klättringar. En turridning på hästryggen kanske skulle locka, eller en gemensam kurs i naturfotografering?

40-årig bröllopsdag present

40-årig bröllopsdag kallas ”rubinbröllop”. Fira med en härlig lyxig vinprovning eller gå ut och ät på en lyxig restaurang? Valet är ditt och vi är säkra på att du kommer ge bort en upplevelse som antingen passar din partner som handen i handsken eller något som utmanar både dig och din partner. Oavsett så kommer ni att säkerligen att skapa nya fina tillsammans.

50-årig bröllopsdag present

Wow! 50-årig bröllopsdag! Guldbröllop! Nu firas det kanske med en lite mer officiell fest – men glöm inte bort att önska er upplevelser – det är gemensamma upplevelser som man sedan har kvar att se tillbaka på.