Examen / studentpresent

Studenten är verkligen något att fira. Efter flera slitsamma år av studier väntar äntligen yrkeslivet och friheten. Det kan dock kan vara lite knepigt och svårt att hitta den där perfekta studentpresenten. Oftast vill man att det ska vara en lite mer personlig och speciell än andra presenter – då är en upplevelse det perfekta valet! Genom att ge bort en upplevelse i studentpresent kommer den garanterat bli lyckad och framförallt minnesvärd. Satsa kanske på en äventyrlig upplevelse som ni kan uppleva tillsammans och riktigt fira examen med något storslaget.

Intressen eller kommande studier?

Ta först reda på att studenten inte är rädd för något speciellt som exempelvis höjder eller vatten. Det finns flera fartfyllda och spännande vattensporter att välja mellan. Varför inte ta med hela gänget på spännande forsränning? Annars kan man också testa på kitesurfing, köra vattenskoter eller prova på vindsurfing. Vad personen har tagit för examen kan vara en indikator på intressen och passioner. Exempelvis kanske en läkare eller sjuksköterska skulle uppskatta en lugn och avslappnad examenspresent. Detta med tanke på långa dagar och nätter som kan förekomma vid dessa yrken. Smakupplevelser och vin- eller ölprovningar kan också vara jättebra studentpresenter.

Adrenalinkickar!

De flesta studenter ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda, därför kan en upplevelse där målet är att bara ha roligt och slappna av. Riktiga adrenalinkickar som exempelvis hoppa fallskärm eller tandemskärmflygning kan verkligen vara en studentpresent som sent ska glömmas. Fler upplevelser i luften finns att välja mellan, exempelvis åka luftballong över en av Sveriges vackra städer. En galen studentpresent skulle också vara att prova på pistolskytte och få skjuta med ett riktigt vapen eller få möjligheten att köra en helikopter.

Racerföraren?

Tycker studenten om att köra snabbt? En upplevelse att köra en sportbil skulle då passa utmärkt till racerföraren! Det finns ett brett utbud av olika sportbilar att köra, exempelvis Ferrari, Lamborghini och Porsche. Upplev hästkrafterna i bilen när Formel 1 bilen blixtsnabbt kör förbi. Åskådare välkomnas ofta på upplevelserna, på det sättet har ni möjlighet att njuta av studentpresenten och upplevelsen tillsammans. Glöm inte heller att fota – för att bevara minnet för evigt. En ny och spännande upplevelse i present är den perfekta starten på resten av livet efter examen.