Present till den som har allt

Ja, vad ger man egentligen till den som har allt? – Upplevelser! Man kan aldrig få nog av upplevelser och det är dessutom något som inte kommer ligga i ett skåp och skräpa. Det kan vara allt från spektakulära extrema adrenalinfyllda upplevelser som ett fallskärmshopp från en luftballong eller hajdykning till mer lugna mat- eller dryckesprovningar. Det finns upplevelser i alla prisklasser!

Hur väljer jag en bra upplevelse?

Du känner den eventuella mottagaren av upplevelsen bättre än oss, så fundera på vad personen i fråga tycker om att göra; är det den äventyrliga typen? Är det en riktig gourmet som uppskattar god mat och dryck? Är det den lugna typen som helst bara vill ha lite lugn och ro? Det finns såklart något för alla!

Utmana lite! Det är riskfritt!

Man kan också välja att utmana lite! Är det den äventyrliga typen som kan behöva komma ner på jorden med en spadag? Eller är det den alltid stressade småbarnsföräldern som behöver en ”floating”-upplevelse eller kanske en matlagningskurs? Är det den kaxiga kompisen som tror sig kunna sjunga? – Ge bort en sånglektion; med glimten i ögat såklart!

Oavsett vad du väljer så är det riskfritt på det sättet att mottagaren själv kan byta upplevelse hos det företag där denna har fått värdebeviset till en annan av de hundratals upplevelser de förmedlar. På det sättet behöver ni inte vara oroliga över att upplevelsen inte kommer att nyttjas för att ni ”valde fel”.