Romantiska upplevelser

Börjar det närma sig årsdagen av förhållandet eller äktenskapet? Eller letar du efter något för att helt enkelt visa din kärlek och uppskattning? Ge bort en upplevelse som romantisk present, som ni dessutom kan njuta av tillsammans! Det finns ett brett utbud av romantiska upplevelser som ni kan spendera tid tillsammans på. Välj mellan avslappnande weekends som minisemester till någon underbar svensk stad eller spa och massage på en resort. Oavsett vad du väljer kommer din käresta garanterat uppskatta den romantiska presenten.

Romantik är viktigt!

Romantik är olika för alla och därför behöver inte nödvändigtvis en spaweekend vara den mest romantiska presenten. Om din partner eller romantiska vän tycker om snabba bilar är det verkligen rekommenderat att provköra någon av världens största sportbilar – Ferrari, Lamborghini, Porsche och Formel 1. Detta kan vara en stor dröm för många och kan generera stor glädje hos den som har racerföraren inom sig. Upplevelsen utförs på en riktig racingbana och det kommer garanterat få adrenalinet att pumpa.

Mat är sensuellt

Om det är mat och dryck som lockar finns flertalet alternativ. Det är smart att först ta reda på eventuella allergier innan det slutgiltiga valet på romantisk present. Visar det sig att dejten var laktosintolerant och ni medverkade på en tårt- och dessertprovning, kommer upplevelsen troligtvis inte bli ett positivt minne. Beroende på vilken dryck som är den kärastes favorit finns en rad olika provningar – vin, cognac, whiskey och öl. Eller varför inte bjuda på en afternoon tea om partnern tycker om London och té. För den som är tokig i kaffe kan en baristakurs vara en underbar dejt och romantisk present. Där får ni lära er hur man gör det godaste kaffet och även de där vackra löven som brukar vara i kaffet vid servering.

Romantiska presenter

När det kommer till romantiska presenter handlar det mycket om vad den andra personen tycker om och om man varit tillräckligt uppmärksam och lyhörd. Genom att fundera på intressen och passioner finns det större möjligheter att hitta en upplevelse som verkligen passar perfekt och bli en minnesvärd romantisk present. Har din käraste fotografering som hobby? Överraska med en fotokurs! Det skulle garanterat uppskattas och visar dessutom att du stöttar din partner i deras hobbyn. Drömmer din käraste om ett liv som artist? Ge bort en sånglektion som en romantisk present. Det finns även möjlighet att ta steget längre och välja en upplevelse som att spela in sin egen skiva i en studio.

Svårt att välja? Låt käresta välja själv

Vilket val av upplevelse det än landar på kommer det bli en romantisk present som blir ihågkommen länge. Genom att ge bort en upplevelse skapar det nya möjligheter för er att generera trevliga och romantiska minnen tillsammans. Ett säkert kort är alltid att välja ett presentkort på en upplevelse. På det sättet kan sin kärlek välja helt fritt bland upplevelserna och det kommer verkligen inte bli någon besvikelse.