Upplevelse till Mamma

Världens bästa mamma. Lyssnar alltid när vi behöver prata och kommer med goda råd när vi behöver det. Det finns alltid en anledning att ge mamma en present för att visa kärlek och uppskattning. Att överraska mamma med en upplevelse är den ultimata presenten! Ge bort en upplevelse som kommer skapa nya möjligheter för fler fina minnen tillsammans. Mamma förtjänar att få en rolig, avslappnande eller fartfylld upplevelse.

Mammas intressen?

När du ska bestämma vilken upplevelse att välja finns det flera vägar gå. Vad är mammas intressen? Vad tycker hon om att göra? Vad behöver hon just nu? Beroende på dessa frågor finns ett brett utbud av upplevelser att välja mellan. Är din mamma äventyrlig och älskar naturen? Ge bort en upplevelse som zipline i present. Kanske mamma skulle behöva en paus från det vardagliga livet och bara fokusera på sig själv och slappna av? I det fallet finns olika alternativ inom exempelvis spa och massage att välja bland.

Fartfylld mamma?

Om mamma är fartfylld och har svårt att vara still finns olika upplevelser som får adrenalinet att pumpa. Racerföraren i mamma kanske är intresserad av att köra sportbil på en riktig racingbana. Välj mellan kända märken som Formel 1, Porsche, Lamborghini och Ferrari bland annat. Ett tips är att boka en tid tillsammans, på det sättet kan ni båda medverka och du kan fota upplevelsen för att minnas dagen ännu bättre. Att köra sportbil är en upplevelse som mamma sent kommer att glömma!

Avkopplad mamma

De flesta mammor kan behöva en avslappnande helg bort från vardagen. Överraska mamma med en spaweekend med massage och ansiktsbehandlingar. Det finns flera alternativ att välja mellan och spännande massager att lägga till. Har mamma provat chokladmassage förut? Eller fiskpedikyr som gör fötterna fräscha och lena? Något som är avkopplande till max är floating. Det innebär att man flyter tyngdlöst i varmt vatten, vilket skapar maximal avslappning. Annars kan en klassisk helkroppsmassage också vara precis det mamma behöver.

Varje upplevelse är unik

Att ge bort en upplevelse till mamma i present brukar vara mer personlig och unik än ett materiellt ting. En upplevelse kommer garanterat bli en lyckad present och ihågkommen länge. Blir det några misstag som att mamma i hemlighet är rädd för höga höjder, är det möjligt att byta upplevelsen hoppa fallskärm mot något mer passande. Är det dessutom alldeles för svårt att välja en upplevelse som passar som handen i handsken finns alltid möjligheten att välja ett presentkort till mamma. Då kan mamma kika igenom det breda utbudet och välja en upplevelse som hon tycker passar henne perfekt. Många upplevelser välkomnar åskådare på området för att du ska kunna fota eller bara ta del av den spännande stunden.