Upplevelse till Pappa

Pappa borde få den bästa presenten oavsett om det är hans födelsedag, farsdag eller jul – en present för att visa uppskattning och tacksamhet skapar alltid glädje. Pappa är ofta den som alltid ställer upp i vått och torrt. Han erbjuder goda råd och varma kramar när vi behöver det. Varför inte överraska pappa med en upplevelse? Det kommer garanterat generera ett stort leende hos pappa och ger möjlighet till nya roliga minnen. Överraska pappa med något riktigt roligt och spännande beroende på vad just din pappa har för intressen.

Så kan du tänka

Det finns flera olika tankevägar att gå när man väljer upplevelse. En möjlighet är att välja något som pappa alltid har velat testa men har inte gjort det, på grund av flera olika anledningar. Någon annan väg att gå är att ge bort en upplevelse på något som pappa verkligen älskar, som exempelvis fiska. Älskar pappa att fiske kan en upplevelse som hummerfiske eller flugfiske vara ett bra val. Här finns även flera alternativ på längre tidsperioder på upplevelser, bland annat kan du välja mellan hel- eller halvdag och lägga till övernattning.

För den fartfyllda pappan

För den mer fartfyllda pappan finns flera olika alternativ som får adrenalinet att pumpa. Många pappor tycker om snabba bilar och därför kan en upplevelse som att köra en sportbil vara en utmärkt present. Det finns flera sportbilar att välja mellan av de kända märkena Formel 1, Porsche, Ferrari och Lamborghini. Om pappas dröm är att köra snabba racingbilar på en riktig racingbana, gör den här upplevelsen det möjligt! Det kan vara lite svårt att välja bland det breda utbudet och glöm inte bort att det alltid går att köpa ett presentkort istället. På det sättet kan pappa välja vilken sportbil eller upplevelse som passar bäst.

Mat är livet!

Är mat pappas stora passion i livet? För matälskaren finns olika alternativ beroende på smak bland annat. Överraska pappa med en lyxbrunch eller en brunchkryssning med god mat och dryck. Öl och vinprovning är också populär val inom upplevelser till pappa. Om pappa är en chokladälskare kommer säkert en chokladprovning eller en upplevelse där han får lära sig att baka polkagrisar. För pappor som älskar kaffe skulle en baristakurs eller kaffeprovning passa perfekt. I en baristakurs får han lära sig hur man gör det godaste kaffet och dessutom hur man får till de där fina löven i kaffet vid servering.