60-årspresent

När man fyller 60 år är det många som fortfarande har flera år kvar till pensionen. En avslappnande frihet och ro är en dröm för många. Varför inte ge bort något minnesvärt och roligt i 60-årspresent? Välj något nytt och spännande som kanske kan vara en bra början på personens resterande liv. Det finns ett brett utbud att välja från inom flera olika kategorier med upplevelser som bland annat passar matälskaren, golfaren och den avslappnade.

För gourmern

För matälskaren finns flera alternativ beroende på vad personen kan tänkas tycka om. Det kan också vara fördelaktigt att ta reda på eventuella allergier. Ger man bort en chokladprovning i 60-årspresent till någon som är allergisk mot choklad kanske det inte blir speciellt lyckat. Förutom chokladprovning finns också ost- och vinprovning, champagneprovning och ölprovning. Tycker person om kaffe kan en baristakurs kanske passa bra. Där finns det möjlighet att lära sig göra det godaste kaffet och dessutom de där fina löven som brukar utsmycka kaffet vid servering.

Upplev istället för pryl-lev

Genom att ge bort en upplevelse i 60-årspresent istället för ett materiellt ting, öppnas möjligheter för att skapa nya fina minnen tillsammans. Fundera på om ni är flera som vill delta i upplevelsen eller om den är tänkt för en person. Ofta får åskådare vara med på området till upplevelsen för att fotografera eller bara titta på. En upplevelse í 60-årspresent kommer garanterat bli lyckat och kommer vara en present som blir ihågkommen flera år framöver.

Naturupplevelser

Tycker personen om att vara i naturen? Varför inte ge bort en upplevelse som hummerfiske i 60-årspresent? Den här unika naturupplevelse erbjuder en intressant fisketur av humrar och krabbor med bur. En erfaren instruktör finns på plats på båten och erhåller med att som behövs – skyddskläder och utrustning. Annars kan även en upplevelse som flugfiske vara spännande! Till skillnad från hummerfiske tillbringar ni istället fisketuren i vattnet utan båt. Det finns också flera olika alternativ i form av hel- och halvdagar och flertalet antal personer. Detta passar perfekt om ni är flera som vill delta i upplevelsen.

Något avslappnande?

Om önskemålet är en lugn och mer avslappnad upplevelse finns flera alternativ inom spa och massage. Det finns olika typer av massager i form av helkroppsmassage, chokladmassage och aromamassage bland annat. Varför inte få nya fräscha fötter med hjälp av en fiskpedikyr? Eller mjukt och fräscht ansikte efter en ansiktsbehandling. Flera av oss drömmer nog att vi hade haft vitare tänder när vi fyller 60 år – varför inte ge bort en professionell tandblekning i 60-årspresent? Det kommer garanterat generera ett stort, brett leende. Glöm inte bort att det alltid går att välja ett presentkort på upplevelse. Det kan vara bra om det är alldeles för svårt att välja.