Flyg luftballong bild

Flyg luftballong

spara
80%
Åldersgräns på 12 år (under 18 år i målsmans sällskap) och gravida kvinnor och personer med allvarliga hjärtproblem rekommenderas inte att flyga luftballong.
Mitten av maj till mitten av september, ballongflyg är väderberoende och det får inte vara för blåsigt.
Räkna med 4-5 timmar varav en timme tillbringas i luften.

Det är en fantastisk känsla att ljudlöst lyfta i en luftballong, även den som normalt sett är rädd för höjder tycker sällan att detta är läskigt. Du blir ett med naturen och följer vindarna så det blir så gott som vindstilla i ballongkorgen. Du flyger på höjder upp till 1000 meter.

Ett äventyr som sträcker sig längre än flygningen

Hos de flesta upplevelseleverantörer får du vara med från början och hjälpa till att fylla ballongen och efter flygningen hjälpa till att packa ihop den. Det avslutas oftast med ett traditionsenligt ”champagnedop” och diplomutdelning. Flygningen sker i grupp förutom de de exklusiva flygningarna där två personer kan få en egen ballong tillsammans med en ballongförare.

Räkna med cirka 4-5 timmar varav en timme är uppe i luften.
Ta gärna med vänner som vinka av dig, vanligtvis har man en bil som följer ballongen som även släkt och vänner kan följa. Har man inte någon som kan följa med i bil ingår oftast transport tillbaka till uppstigningsplatsen. Uppstigningsplatsen kan variera från dag till dag beroende på rådande väder och vind.

Luftballongflygning för två

Visst är en luftballongflygning man kan göra själv (då man oftast gör det i grupp med andra), men visst är det så mycket roligare när man är två. Dela den häftiga upplevelsen med någon annan. Kanske är det en gåva som passar för ett par (bröllopsgåva?)? Ska du själv ge bort en luftballongflygning till din vän eller partner kan du själv paxa en plats i ballongen genom att ge bort en flygning för två – kom bara ihåg att skriva på presenten att det är du som ska följa med. 🙂

Exklusiv ballongflyg för två

Detta är den perfekta romantiska presenten! En ballongflygning där det bara är du och din käresta eller vän. I korgen är det bara du och din medresenär plus ballongpiloten. Ni kommer att flyga med en mindre ballong som har plats för max 5 personer (men det kommer bara att vara ni tre på denna resa). Detta är såklart en upplevelse som är dyrare än de andra luftballongupplevelserna – men också en fantastisk upplevelse tillsammans med någon du tycker om!

Ge bort en luftballongflygning

Ett presentkort på en luftballongflygning är en häftig present att ge bort. Det passar nästan alla och det är garanterat roligt att få – något som mottagaren kanske aldrig skulle provat på annars? Gå ihop ett gäng och köp ett presentkort till den lyckliga som fyller jämnt eller kanske bröllopsparet? Mottagaren bokar sedan själv in ett datum som passar för upplevelsen. Hos nästan alla upplevelseföretag finns även möjligheten att byta presentkortet mot en annan upplevelse om det skulle önskas.

Att tänka på

Klä dig i bekväma skor och något att täcka huvudet med (för att skydda dig mot värmen från brännaren). Långbyxor och långärmat rekommenderas.


Prisjämförelse av Flyg luftballong


från
4695kr
Upplevelse för två personer
från
2350kr
Upplevelse för en person
från
2395kr
Upplevelse för en person
från
11990kr

Exklusivt ballongflyg för två

Upplevelse för två personer
från
4995kr
Upplevelse för två personer
från
2499kr
Upplevelse för en person

Fler upplevelser du kanske gillar...