Flyg luftballong bild

Flyg luftballong

spara
75%
Åldersgräns på 12 år (under 18 år i målsmans sällskap) och gravida kvinnor och personer med allvarliga hjärtproblem rekommenderas inte att flyga luftballong.
Mitten av maj till mitten av september, ballongflyg är väderberoende och det får inte vara för blåsigt.
Räkna med 4-5 timmar varav en timme tillbringas i luften.

Det är en fantastisk känsla att ljudlöst lyfta i en luftballong, även den som normalt sett är rädd för höjder tycker sällan att detta är läskigt. Du blir ett med naturen och följer vindarna så det blir så gott som vindstilla i ballongkorgen. Du flyger på höjder upp till 1000 meter.

Hos de flesta upplevelseleverantörer får du vara med från början och hjälpa till att fylla ballongen och efter flygningen hjälpa till att packa ihop den. Det avslutas oftast med ett traditionsenligt ”champagnedop” och diplomutdelning. Flygningen sker i grupp i en större ballong.

Räkna med cirka 4-5 timmar varav en timme är uppe i luften.
Ta gärna med vänner som vinka av dig, vanligtvis har man en bil som följer ballongen som även släkt och vänner kan följa. Har man inte någon som kan följa med i bil ingår oftast transport tillbaka till uppstigningsplatsen. Uppstigningsplatsen kan variera från dag till dag beroende på rådande väder och vind.

Att tänka på

Klä dig i bekväma skor och något att täcka huvudet med (för att skydda dig mot värmen från brännaren). Långbyxor och långärmat rekommenderas.


Prisjämförelse av Flyg luftballong


från
4690kr
Upplevelse för två personer
från
2345kr
Upplevelse för en person
från
1995kr
Upplevelse för en person
från
7995kr

Exklusivt ballongflyg för två

Upplevelse för två personer
från
4495kr
Upplevelse för två personer
från
2350kr
Upplevelse för en person

Fler upplevelser du kanske gillar...