Presentkort bild

Presentkort

  Presentkort säljs av samtliga upplevelseföretag. De brukar finnas i valörer från 100 kr upp till flera tusen – ofta kan du välja en specifik summa själv. Hos nästan alla upplevelseförmedlare kan mottagaren byta en upplevelse denna har fått mot en annan – så man behöver inte vara rädd för att ge bort något som inte kommer att nyttjas av mottagaren.

  Upplevelse.com

  Presentkort på valfritt belopp. Levereras direkt digitalt eller hem i en presentförpackning (1-3 dagar).
  Giltighetstid är 3 år och efter att mottagaren löst in presentkortet mot en upplevelse är det ytterligare 3 års giltighetstid på den upplevelsen man har valt.

  Happy-Day

  Presentkort från 100 kr upp till 10 000 kr. Levereras direkt digitalt eller i hem i en presentbox (1-2 dagar).
  Giltighetstiden är 3 år.

  Live It

  Presentkort i valfritt belopp från 200 kr. Levereras direkt digitalt eller skickas hem i presentbox (från 59:-).
  Giltighetstiden är 1 år. Det går att förlänga giltighetstiden mot en kostnad.

  Truestory

  Presentkort i valfritt belopp från 100 kr. Levereras direkt digitalt eller skickas hem i presentask (59kr) eller kuvert (69kr).
  Giltighetstiden är 2 år. När du löst in presentkortet mot en upplevelse är giltighetstiden ytterligare 2 år från det datumet inlösen skedde.


  Inga tillgängliga leverantörer just nu

  Tyvärr finns det ingen som erbjuder denna upplevelse just nu, återkom gärna senare eller se om du hittar någon annan liknande upplevelse.

  Presentförpackning eller skriv ut själv

  Ofta kan man välja att få presentkortet levererat i en fin presentförpackning som skickas ut redan samma dag om beställningen kommer in i tid.

  Har du bråttom kan du få ett gåvobevis mailat till dig i till exempel PDF-format som du själv kan skriva ut – eller skicka digitalt till mottagaren.

  Giltighetstid

  Presentkorten används för att lösa in som hel- eller delbetalning av en upplevelse hos respektive företag. Det vanligaste är att presentkortets giltighetstid är mellan 1 till 3 år och efter inlösen är det ytterligare 12 månaders giltighet från inlösendagen på den upplevelse man har löst in. Men det kan variera så var noga med att kolla vad som gäller innan du beställer.

  Kombinera flera presentkort

  Är ni flera som ska köpa en upplevelse kan ni köpa varsitt presentkort som mottagaren sedan kombinerar när denna löser in dessa mot en upplevelse. En del upplevelseföretag har ett maxantal presentkort man kan kombinera vid ett köp.

  Fler upplevelser du kanske gillar...