Prova på Kitesurfing bild

Prova på Kitesurfing

spara
59%
Inga förkunskaper krävs, men en 15-årsgräns rekommenderas av vissa leverantörer.
Hos de flesta leverantörer och på de flesta orter går upplevelsen att boka mellan april och oktober. På vissa orter förekommer dock en något kortare säsong.
2,5 – 3 timmar beroende på leverantör.

Upplev vindens och vattnets krafter när du tar dig fram på vattenytan på din kitebräda, och känn adrenalinet pumpa i kroppen. Kitesurfing är en populär sport, och här får du möjligheten att prova på om det är något för dig!

Upplevelsen börjar med en kortare introduktion och träning på land med hjälp av erfarna instruktörer, där du får lära dig hur utrustningen fungerar och hur man använder den för att sedan kunna ta sig fram på vattnet med hjälp av vindarna.

När du känner dig redo är det sedan dags att testa dina nya kunskaper i vattnet – på en stor kitebräda! Lär dig så kallat body drag, då du tar dig fram över vattnet med hjälp av vindens krafter och rätt teknik.

Kitesurfing är en perfekt upplevelse för den som gillar fart och fläkt, och som vill prova på något nytt. Kitesurfing är en sport som kan utföras över hela världen, alltifrån Hawaii till Sverige, så länge det finns vatten och tillräckliga vindar!

Att tänka på

Tänk på att ta med dig badkläder och handduk. Övrig utrustning ingår i upplevelsen och finns att låna. Kitesurfing är väderberoende och kan ställas in vid exempelvis för lite vindstyrka. Man får då ett nytt datum vid ett senare tillfälle. Vissa leverantörer erbjuder även längre kurser i kitesurfing, under 1-2 dagar.


Prisjämförelse av Prova på Kitesurfing


från
1045kr

Prova på kite

Upplevelse för en person
från
2395kr

Kitesurfing grundkurs

Upplevelse för en person
från
1795kr

Kitekurs

 • Städer: Luleå.
 • Upplevelse för en person
  från
  990kr

  Prova på Kitesurfing

  Upplevelse för en person
  från
  2350kr

  Kitesurfing 1 dag

  Upplevelse för en person

  Fler upplevelser du kanske gillar...