Spökvandring bild

Spökvandring

De flesta upplevelseföretag erbjuder spökvandringar året runt.
Cirka 1 - 1½ timmar.

Spökvandringar är populärt för både stora och små. Man får en vandring genom den stad man kanske trodde sig känna till samtidigt som man får en historielektion om alla de läskigheter som har utspelat sig i historien. Spökvandringar utförs i grupp och leds oftast av en guide och ofta är även skådespelare inblandad i spökvandringen. En spökvandring tar cirka 1 till 1½ timmar och de flesta upplevelseföretag har spökvandringar året runt.

Flera upplevelseföretag erbjuder spökvandringar i vår huvudstad där den brukar ta plats runt gamla stan och man får höra om Stockholms kusligaste historier.
Det finns även spökvandringar i Göteborg där man får går en dramatiserad spökvandring i stämningsfulla miljöer. Man besöker hemsökta kvarter och får höra historier och myter från förr.

Att tänka på

Spökvandringarna kan gå över ojämna gator och trånga passager därför kan denna upplevelse inte vara lämpad för rullstolar och/eller barnvagnar, hör med upplevelseföretaget om detta. Klä er efter väder då upplevelsen utförs utomhus, ofta på kvällstid.från
175kr

Spökvandring med skådespel


 • Städer: Stockholm
 • Upplevelse för en person
  från
  180kr

  Spökvandring - vuxen


 • Upplevelse för en person
  från
  231kr

  Spökvandring i Gamla Stan


 • Städer: Stockholm
 • Upplevelse för en person

  I Kalmar finns det spökvandringar som går genom mörka gränder och även här får du höra skrämmande historier om stadens förflutna.

  Vill man kombinera sin spökvandring med en mysig middag kan man kika på ”Spökmiddag” som finns i städerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar och Norrköping.

  Fler upplevelser du kanske gillar...