Spökmiddag bild

Spökmiddag

Inga krav finns.
Spökvandring med middag går att boka året runt, vissa leverantörer kan dock ha uppehåll under sommarmånaderna. Flest bokningsbara datum kan finnas under hösten, då mörkret ligger tätare över gatorna.
Vandringen tar omkring 1-1,5 timmar beroende på leverantör, sedan följer en middag på några timmar.

Följ med på en spännande och mystisk spökvandring bland historiska platser, skickligt dramatiserad för att ge dig den bästa underhållningen och en upplevelse utöver det vanliga. Vandringen avslutas med en välsmakande två- eller trerätters middag.

Lär dig mer om din stads mörka historia med denna upplevelse. Se hur det var under medeltiden i staden, och vilka levnadsöden som ägde rum där. Besök städernas hemsökta gator och kvarter och lyssna på spökenas och andarnas berättelser från svunna tider. Duktiga skådespelare och en kunnig guide ger dig en kväll som du sent kommer att glömma!

Spökvandringen är dramatiserad av skådespelande guider och kommer vara både lärorik och lite läskig.
Upplevelsen avslutas med en god middag på en utifrån temat utvald restaurang.

”Spökmiddag” är en spökvandring kombinerad med middag på en mysig restaurang.

Att tänka på

Upplevelsen är för en person, och utförs tillsammans med andra i grupp. Ha på dig kläder efter väder. Gatorna som upplevelsen äger rum på kan vara av kullersten och liknande underlag, vilket gör att det kan vara besvärligt att ta sig fram med rullstol eller barnvagn.från
543kr

Spökvandring med Middag


 • Upplevelse för en person
  från
  595kr

  Spökvandring med Middag


 • Upplevelse för en person
  från
  695kr

  Dramatiserad spökmiddag


 • Upplevelse för en person
  från
  745kr

  Spökmiddag


 • Upplevelse för en person
  från
  1390kr

  Dramatiserad spökmiddag för två


 • Upplevelse för två personer
  från
  1490kr

  Spökmiddag för två


 • Upplevelse för två personer

  Spökvandring med middag finns i flera städer. Vilka restauranger där ni kommer att äta kan variera.

  Spökvandring med middag i Göteborg

  Göteborg bär på en mörk historia och morbida mysterier. Här var en gång stadens gator blodröda med offentliga avrättningar.
  I Göteborg är det trerätters middag på Café Kronhuset. (Restauranger kan variera, kontrollera hos respektive upplevelseföretag)

  Spökvandring med middag i Stockholm

  Här besöks medeltida gårdar, torg och gränder i Gamla Stan. Återupplev den grymma blodiga tiden från förr och kanske får du träffa på några osaliga andar från förr.
  I Stockholm är det trerätters middag på Restaurang Movitz. (Restauranger kan variera, kontrollera hos respektive upplevelseföretag)

  Spökvandring med middag i Malmö

  Medeltiden i Malmö kunde vara grym. Hör osannolikt skrämmande livsöden från förr. Här finns gott om osaliga andar som inte kommit till ro.
  I Malmö är det trerätters middag på Rådhuskällaren. (Restauranger kan variera, kontrollera hos respektive upplevelseföretag)

  Fler upplevelser du kanske gillar...