Spela in en egen skiva bild

Spela in en egen skiva

 • Göteborg
 • Norrköping
 • Stockholm
 • Umeå
 • Uppsala
 • Västerås
 • Örebro
Inga förkunskaper eller krav finns, och upplevelsen är till för alla åldrar.
Upplevelsen går att boka året runt.
1-2 timmar beroende på leverantör. Omkring halva tiden är studiotid och den andra delen går åt till mixning av låten och tryck av skivan.

Har du drömt om att få uppleva hur det känns att stå i en professionell inspelningsstudio, och spela in din egen låt? Med denna upplevelse kan det bli verklighet! Låten får du dessutom på en skiva som du sedan kan ta med dig hem.

Det är en häftig upplevelse att gå in i en inspelningsstudio, och med hjälp av proffsiga och erfarna ljudtekniker spela in en egen låt. I studion finns ett mycket stort antal låtar i arkivet, så chansen är stor att du ska hitta just den du vill sjunga. Innan själva inspelningen börjar får man självklart tid att repetera låten som man har valt, och man får guidning och hjälp av kunniga personer inom området.

När du känner dig redo är det sedan dags för inspelning i studion. Låten tas om tills du känner dig nöjd. De flesta leverantörer erbjuder inspelning av en låt, medan vissa ger möjlighet till inspelning av två låtar.

När låten är inspelad påbörjas mixning av låten, och sedan får du din färdiga CD-skiva i handen. Vissa leverantörer erbjuder även fotografering till eget omslag på skivan.

Att spela in en egen låt är en perfekt present till någon som drömmer om att få ställa sig och sjunga i en riktig studio. Hos de flesta leverantörer är upplevelsen för en person, men hos vissa kan man vara upp till 20 personer. Detta gör att upplevelsen också kan passa från allt till en annorlunda svensexa med mycket skratt till en första inspelning för ett band.

Att tänka på

Du får välja en låt bland de många tusen som finns att tillgå i studion, så det kan vara bra att ha tänkt ut några innan man kommer till inspelningen. Vissa leverantörer erbjuder fotografering till omslaget av skivan, vilket gör att man kan behöva fundera över eventuell klädsel och styling. Hos de flesta leverantörer gäller upplevelsen för en person, men hos vissa kan man få vara upp till 20 personer. Åskådare är oftast välkomna.från
1388kr

Spela in en egen låt


 • Upplevelse för en person
  från
  1496kr

  Spela in din egen Skiva


 • Upplevelse för en person
  från
  2195kr

  Spela in en låt


 • Upplevelse för en person

  Upplevelsen passar till

  Fler upplevelser du kanske gillar...