Rageroom bild

Rageroom

Minst 18 år (eller 16 år i sällskap med målsman) Skor med tjock sula
5 - 10 minuter i rummet

Har det någon gång hänt att du har fått stoppa dig själv från att slå sönder något i ren frustration och istället fått nöja dig med att smälla i dörren? Nu behöver du inte nöja dig längre. Boka Breaking Point: Rage Room och upplev hur det känns att slå sönder saker på riktigt. Har du redan hittat ett bättre sätt att handskas med frustration? Ingen fara. Låt dig inte luras av namnet, du behöver faktiskt inte alls vara arg för att uppleva Rage Room. Det går lika bra att vara glad eller bara sugen på att testa något annorlunda.

En galet rolig upplevelse

Breaking Point: Rage Room är en upplevelse utöver det vanliga. Du kliver in i ett rum, utrustad med det demoleringsredskap du valt att använda. Ur högtalarna strömmar musik, den smash song som du valt för att komma i stämning. Under några intensiva, roliga och galna minuter får du sedan smasha, krascha och ha sönder de saker som finns i rummet.från
395kr

Breaking Point: Rage Room


 • Städer: Stockholm
 • Upplevelse för en person
  från
  795kr

  Breaking Point: Rage Room för två


 • Städer: Stockholm
 • Upplevelse för två personer

  Rage Room för 1 eller 2 personer

  Breaking Point: Rage Room går att boka för en eller två personer, så varför inte dela upplevelsen med en vän. Du kan också ge bort upplevelsen genom att beställa ett värdebevis för Rage Room, perfekt när du är på jakt efter en annorlunda present. Om mottagaren, mot förmodan, inte alls är sugen på att slå sönder saker, så finns det möjlighet att byta till en annan upplevelse.

  Bra att veta inför Smash room

  Bekväma kläder är bra. Det är trots allt en fysisk aktivitet.
  All skyddsutrustning som behövs finns på plats, men du behöver ha hela, täckande skor med tjock sula. En instruktör går igenom säkerhet och instruktioner innan du får kliva in i rummet.
  Den effektiva tiden i Rage Room är fem eller tio minuter beroende på vilket du har bokat, men totaltiden är ca 20-30 minuter.
  Du måste vara minst 18 år eller 16 år om du är i sällskap med målsman.

  Fler upplevelser du kanske gillar...