Prova på Speedway bild

Prova på Speedway

spara
56%
Minimiåldern är mellan 10 – 18 år beroende på leverantör och stad där upplevelsen utförs. Detta beror på hur kraftig motorn är på de speedwaycyklar som erbjuds.
Säsongen för upplevelsen är mellan april och september.
Upplevelsen tar omkring 2-3 timmar, beroende på hur många som deltar.

Har du någon gång varit på speedway och lekt med tanken hur det skulle vara att själv sitta på speedwaycykeln och sladda i kurvorna? Med denna upplevelse får du göra precis det!

Upplevelsen börjar med att ni hälsas välkomna till banan av er instruktör, som sedan kommer att berätta viktig information kring vad man ska ha för teknik när man sitter på en speedwaycykel och vad som är viktigt att tänka på. Ni får bland annat lära er hur man gör för att kunna utföra en kontrollerad sladd i kurvorna, genom att jobba med balansen och kraften från motorn. Instruktören informerar även om säkerhet och den utrustning som ni kommer ha på er.

Efter detta är det sedan dags att sätta sig på speedwaycykeln och testa sina nya kunskaper i praktiken! Kör ditt första vänstervarv och känn dragkampen mellan tyngdlagen och kraften i motorn när du sladdar i svängarna.

Att tänka på

Inga tidigare förkunskaper krävs.
Modellerna på speedwaycyklarna varierar beroende på leverantör och ort där upplevelsen utförs, och det som skiljer sig är bland annat motorstyrkan. Den kan ligga på 50cc upp till 500 cc, där 50 cc är lämplig för de yngsta.


Prisjämförelse av Prova på Speedway


från
745kr

Speedway - prova på

 • Städer: Malmö.
 • Upplevelse för en person
  från
  1490kr

  Speedway - prova på för två

 • Städer: Malmö.
 • Upplevelse för en person
  från
  650kr

  Speedway

 • Städer: Malmö.
 • Upplevelse för en person

  Fler upplevelser du kanske gillar...