Kör Ferrari eller Lamborghini bild

Kör Ferrari eller Lamborghini

  För att få utföra upplevelsen måste man ha körkort, ha fyllt 18 år och vara nykter.
  Upplevelsen kan bokas på datum mellan april och oktober.
  Man får köra omkring 8-10 km, vilket tar ungefär 10 minuter. Upplevelsen totala tidsåtgång är ungefär 15 minuter.

  Har du som dröm att någon gång få provköra en av världens mest kända supersportbilar? Här har du chansen! Sjunk ner i sätet på en ferrari eller lamborghini och gör dig beredd på en åktur som du förmodligen aldrig tidigare har upplevt!

  När du anländer till platsen hälsas du välkommen av din instruktör, och du får sedan en genomgång kring hur bilen fungerar och var alla reglage sitter som du kan behöva använda under din åktur. När du känner dig redo får du sedan sätta dig bakom ratten med instruktören som medresenär, och du får snabbt känna av motorns ca 500 hästkrafter då du trycker lätt på gaspedalen. Du får sedan köra ett antal kilometer och njuta av den adrenalinfyllda upplevelsen med det mullrande ljudet från motorn som bakgrund.

  Att tänka på

  Man bör tänka på att inte ha skor med höga klackar. En av leverantörerna informerar om att arrangörens försäkring går in vid en eventuell skada, och att högsta självrisk ligger på 20 000 kr.


  Inga tillgängliga leverantörer just nu

  Tyvärr finns det ingen som erbjuder denna upplevelse just nu, återkom gärna senare eller se om du hittar någon annan liknande upplevelse.

  Upplevelsen passar till

  Fler upplevelser du kanske gillar...