Chokladmassage bild

Chokladmassage

spara
35%
En del leverantörer erbjuder chokladmassage till personer i alla åldrar, medan andra har en åldersgräns på 18 år.
Chokladmassage går att få när som helst under hela året.
Omkring 60-75 minuter beroende på leverantör.

Om du tycker om massage och kanske vill testa något nytt kan en lyxig chokladmassage vara värt att prova. Är du dessutom förtjust i choklad så är det här upplevelsen för dig!

Att massage är något som är lugnande och gör att kroppen slappnar av är något som de flesta vet, och kanske också att choklad kan ha hälsobringande effekter. Det är dock kanske inte alla som känner till chokladens välgörande egenskaper när den masseras in i vår hud! Kakaosmöret gör huden len och smidig, och kakaon tillför kroppen flera nyttiga vitaminer, mineraler och antioxidanter. Kakao innehåller också koffein, vilket dessutom gör att huden stramas upp.

Den varma oljan är mycket skön och avslappnande att bli masserad med. Doften av choklad som sprider sig i rummet verkar lugnande och gör att man känner sig gladare, då den höjer serotoninhalten och frigör endorfiner i kroppen.

Efter behandlingen kan man få något varmt att dricka såsom te eller chokladdryck, och ibland får man också en chokladpralin till drycken.

Att tänka på

Man bör tänka på att duscha innan chokladmassagen. Om man äter någon medicin rekommenderas det att man rådfrågar sin läkare om chokladmassage är lämplig innan man bokar en tid. Chokladmassagen bokas för en person.


Prisjämförelse av Chokladmassage


från
695kr

Chokladmassage

Upplevelse för en person
från
995kr
Upplevelse för en person
från
995kr

Chokladmassage

Upplevelse för en person
från
650kr
Upplevelse för en person

Fler upplevelser du kanske gillar...