Sånglektion bild

Sånglektion

spara
84%
Inga särskilda krav anges för upplevelsen.
Sånglektion kan bokas året runt.
45 – 60 minuter beroende på leverantör, varav omkring 35-50 minuter brukar vara aktiv sångtid.

Det är många som går och bär på en dröm om att kunna sjunga. Alla kan träna upp sin sångröst, och det finns många nyttiga övningar och tekniker som enkelt kan ge din röst ett lyft! Tillsammans med en erfaren sångpedagog får du möjlighet att jobba utifrån just dina förutsättningar, och denna upplevelse är till för både den vana sångaren och den som är nybörjare.

Sånglektionen inleds med en konsultation där man tar reda på vilka kunskaper du har och vad du helst vill få hjälp att öva på. Lektionen anpassas därefter, och kan därför se olika ut från gång till gång. Några av de saker som du kan få vägledning och hjälp med är exempelvis olika röstövningar och hur du bäst tar hand om din röst, samt hur du ska jobba med din andning, hållning och stödet i kroppen. Man kan också få hjälp med att hitta sitt röstläge och att upptäcka sitt röstomfång.

Efter konsultationen får du möjlighet att prova på det du lärt dig, och du får sjunga en sång ackompanjerad av piano eller bakgrunds-cd. Under tiden får du coachning och tips av din sångpedagog.

Hos vissa leverantörer ingår skrivet material som du får med dig efter sånglektionen, och du kan fortsätta att öva och träna upp din sångröst när du kommer hem.

Att tänka på

I de flesta fall är upplevelsen för en person, men vissa leverantörer kan sälja paket där man får ha med sig en vän och man kan då bland annat träna på att sjunga stämmor. Om man vill kan man komma med förslag på någon låt som man vill sjunga, och det kan då vara bra att ha med egna noter till låten om man kan.


Prisjämförelse av Sånglektion


från
795kr

Upptäck din sångröst

Upplevelse för en person
från
1590kr

Upptäck era sångröster

Upplevelse för två personer
från
3795kr

Lär dig sjunga

 • Städer: Göteborg och Stockholm.
 • Upplevelse för en person
  från
  795kr

  Lär känna din röst

 • Städer: Göteborg och Stockholm.
 • Upplevelse för en person
  från
  1495kr

  Lär känna din röst för två

 • Städer: Göteborg och Stockholm.
 • Upplevelse för två personer
  från
  599kr

  Sånglektion

  Upplevelse för en person

  Fler upplevelser du kanske gillar...