Prova på Stuntman bild

Prova på Stuntman

  Är man under 18 år krävs målsmans tillstånd. Man får inte ha några fysiska hinder för att utföra upplevelse, såsom exempelvis en whiplashskada. I övrigt krävs endast normal fysik.
  Upplevelsen går att boka året runt.
  Omkring 1,5 timme.

  Har du alltid undrat hur man egentligen går tillväga för att spela in de många actionfyllda scener som man ser på film? Kanske skulle du också tycka att det var häftigt att själv få testa på några av dessa stunt? Då är detta definitivt den ultimata upplevelsen för dig!

  Låt dig vägledas av välutbildade instruktörer från ett av norra Europas största stuntföretag, och upplev saker som du aldrig fått göra tidigare i en säker miljö. Under denna upplevelse får du bland annat prova på att vara stuntman under en stor gasexplosion, och om du vill får du utföra ett brandstunt där din kropp sätts i lågor. Du får också prova på att flyga i en specialsele som i filmen Matrix, samt uppleva hur det är att hoppa i en luftkudde. Avslutningen på upplevelsen sker gemensamt, där man två och två får öva på stagefighting efter en kortare lektion. Detta sker parvis, och man får sedan tillsammans komma på en egen koreografi som visas upp för resten av gruppen i slutet.

  Om man vill kan man göra tillägg i sin upplevelse, mot en extra avgift beroende på vad för stunt man vill testa. Exempel på tillägg kan vara att gjuta en ruta av ”break away-glas” som man sedan får hoppa igenom, för en extra kostnad av 2800 kr. Man kan också få sin upplevelse filmad och redigerad med häftig bakgrundsmusik, vilket också kostar 2800 kr. För mer information om tillägg och kostnader kan man kontakta leverantören.

  Att tänka på

  Man bör ha på sig oömma, löst sittande kläder och bekväma skor. Upplevelsen är för en person, men upp till totalt 50 personer är välkomna till upplevelsen för att titta på. Vissa stunts kan man få möjlighet att prova på som åskådare, såsom stagefighting och hopp i luftkudde.


  Inga tillgängliga leverantörer just nu

  Tyvärr finns det ingen som erbjuder denna upplevelse just nu, återkom gärna senare eller se om du hittar någon annan liknande upplevelse.

  Upplevelsen passar till

  Fler upplevelser du kanske gillar...