Makeuprådgivning bild

Makeuprådgivning

Den som genomför upplevelsen måste vara 16 år som yngst. Personer under 18 år behöver ha målsmans godkännande och underskrift för att få genomföra upplevelsen.
30 minuter till 4 timmar beroende på upplevelse

Highlighters, foundations, ögonskuggor i hundratals nyanser. Smink kan ibland kännas som en hel vetenskap och det kan ibland vara svårt att veta var man ska börja. Varför inte unna dig en make-up-kurs och avancera din vardags -eller fest makeup från helt okej till helt fantastisk? Eller ge dig själv en stund med en makeupartist som delar med sig av sina bästa tips och råd så du kan bli ett riktigt sminkproffs! Du får hjälp med att hitta produkter som passar just dig. Din hudton, dina drag och din hudtyp tas i åtanke såväl som dina egna preferenser.

Det här är en även en perfekt gåva till en sminkintresserad kompis eller släkting. Ge dem chansen att lära sig mer om makeup och hur det appliceras på bästa sätt.från
1200kr

Makeup- och färganalys


 • Städer: Stockholm
 • Upplevelse för en person

  Makeup kurser och rådgivning som passar dig

  Makeup-kurser och makeuprådgivning erbjuds på flera ställen runt om i landet.

  Det finns makeup kurser och rådgivning med olika inriktningar. Butiken Make up Store erbjuder 30 minuters rådgivning. En kunnig makeup artist applicerar en make-up look, antingen en vardags -eller festlook, efter dina önskemål och under tiden får du tips på produkter, färger och appliceringstekniker. Allt sker i Make up Stores butiker runtom i landet och efter rådgivningen finns det möjlighet att köpa produkter som använts för din look om så önskas.

  Salongen U-Zone i Farsta erbjuder ett make-up -och hårpaket perfekt för den som behöver lite ny inspiration till sina vardagslooks. I cirka 90 minuter blir du ompysslad och får både håret stylat och blir sminkad.

  Det finns även längre make-up-kurser där du får lära dig hur du matchar färger och framhäver dina personliga och vackra drag. Dessutom får du lära dig färganalys och hur du kan tänka kring färg med utgångspunkt i din egna hudton, hårfärg och så vidare. Med den kunskapen i bagaget kommer du imponera på alla i din omgivning med dina looks där sminket matchar dina kläder till perfektion! I fyra timmar kommer du få hjälp att hitta de färger som passar dig och din huds underton bäst och få lära dig appliceringstekniker som gör att din makeup ser felfri ut. Du kommer även få tips och råd gällande hudvård och allmänna tips om hur du kan tänka angående makeup, hår och kläder för att få till matchande och snygga looks som framhäver din naturliga skönhet. Efter rådgivningen kommer det finnas möjlighet att köpa smink och skönhetsprodukter som använts under kursens gång till rabatterade priser.

  Bra att veta

  Makeuprådgivning och make-up-kurser erbjuds på flera orter runt om i landet. Bland annat i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Örebro. Tidsåtgången för upplevelsen varierar från 30 minuter till 4 timmar beroende på vilken makeup-upplevelse du väljer. Upplevelsen kan bokas året runt efter respektive ställes öppettider och eftersom den genomförs inomhus kan den genomföras oavsett väder och årstid. Det angivna priset gäller för en person.

  Inga särskilda krav på klädsel finns, klä dig som du vill! Den som genomför upplevelsen måste vara 16 år som yngst. Personer under 18 år behöver ha målsmans godkännande och underskrift för att få genomföra upplevelsen.

  Tänk på att Make-up-kurser är populära och ställen som erbjuder dem blir ofta uppbokade snabbt. Boka därför i god tid.

  Fler upplevelser du kanske gillar...