Isskulptering bild

Isskulptering

spara
91%

Det finns otaliga konstformer. Oljemålning, drejning, akvarellmålning och sketching, för att nämna några. En lite mer okänd konstform som få testat på är isskulptering. Ge dig själv eller någon du håller kär en unik upplevelse som garanterat kommer väcka din eller deras kreativa ådra till liv!

Låt inspirationen och kreativiteten flöda och skapa en vacker skulptur i is. En kunnig instruktör går noggrant igenom hur isskulptering går till och sedan är det dags för dig att testa på den här roliga och smått kluriga konstformen. Kanske har du redan en idé om vilken form du vill ge ditt isblock eller så låter du dig inspireras av instruktören och de andra deltagarna.

Det här är en perfekt upplevelse god dig och din bästa kompis, eller varför inte mot och dotter? Kanske har du ett visst konstnärligt intresse som du är sugen på att utforska eller så har du aldrig sysslat med konst. Oavsett vad så kommer isskulptering vara en oförglömlig och spännande upplevelse! Introduktionen till isskulptering passar för absoluta nybörjare såväl som den med lite konstnärlig erfarenhet. Allt som krävs är en vilja att testa på skulptering och lite fantasi!

En annorlunda upplevelse som passar de flesta

Har du drömt om att få skapa konst på ett lite annorlunda sätt? Kanske är du helt enkelt ett fan av att prova nya saker. Oavsett så kommer du sannolikt uppskatta isskulptering.

Upplevelsen inleds med att instruktören berättar om isen som kommer användas och om isskulptering. Instruktören demonstrerar sedan hur det går till och alla deltagare får testa på hur det känns och fungerar. Därefter få alla sitt egna isblock och det är dags att skapa något magiskt! Kanske vet du redan vad du vill skapa eller så låter du det vackra vinterlandskapet runt omkring dig inspirera dig. All skyddsutrustning samt det material du behöver för att skapa vacker konst i is ingår i priset.

Isen som används kommer från friskt och kristallklart vatten som skapar en vacker och stark is perfekt för skulptering. Vid varmare temperaturer är isen konstfrusen. Men oavsett årstid arbetar man i högkvalitativ is.

Ta med din bästa kompis, ditt eller dina barn eller varför inte din konstnärliga mormor på en annorlunda och kreativ aktivitet! Kanske är du redan på plats i Åre för att åka skidor och njuta av allt vad Sveriges vinter har att erbjuda. Varför inte då ta en paus från skidåkningen och låta hjärnan och kreativiteten jobba snarare än kroppen för en stund? Oavsett vad så är isskulptering garanterat en aktivitet som det är häftigt att kunna berätta för andra att man testat på! Isskulptering är helt enkelt en annorlunda aktivitet som passar de flesta.

Att tänka på

Isskulptering kan genomföras i Stockholm, Åre eller Tived. Upplevelsen kan bokas och genomföras året runt i Stockholm och Tived. I Åre finns den tillgänglig under vinterhalvåret. Upplevelsen sker utomhus. Vid dåligt väder kan den behövas ställas in. Isskulptering är lämpligt för alla åldrar. Barn kan delta i målsmans sällskap. Tänk på att klä dig varmt vid kyla. Observera dock att värme finns tillgängligt för den frusne. Allt som behövs för att du ska kunna genomföra isskulpteringen ingår i priset.


Prisjämförelse av Isskulptering


från
695kr

Isskulptering

 • Upplevelse för en person
  från
  1390kr

  Isskulptering för två

 • Upplevelse för två personer
  från
  1295kr

  Isskulptering för två

 • Upplevelse för två personer
  från
  695kr

  Isskulptering

 • Upplevelse för en person
  från
  545kr

  Prova på Isskulptering

 • Upplevelse för en person

  Fler upplevelser du kanske gillar...