Golfweekend herrgårdspaket bild

Golfweekend herrgårdspaket

Krav som nämns är att man måste ha fyllt 18 år samt ha ett grönt kort och ett officiellt hcp.
Upplevelsen finns att boka under hela året.
Runt ett dygn, med möjlighet till golf på dagen samt en övernattning.

Skäm bort dig själv och någon du tycker om med en lyxig övernattning på ett vackert herrgårdshotell, och spendera dagen med en golfrunda! I vackra miljöer kan du njuta av lugnet och naturen, och i paketet ingår en stor frukostbuffé och en tre-rätters middag.

I denna upplevelse får du övernatta på en herrgård som är noggrant utvald för sitt vackra och natursköna läge. Här kan du besöka historiska byggnader och fina naturområden, för sköna promenader och avkoppling. På kvällen serveras en lyxig tre-rätters middag, och ni övernattar i ett vackert inrett dubbelrum. Till frukost serveras en stor frukostbuffé.

Under dagen kan ni ta en golfrunda på någon av de närbelägna golfbanorna, vilket ingår i paketet.

På herrgårdarna kan olika aktiviteter erbjudas, såsom guidade vandringar, fiske och vinprovning. Det kan också finnas en spaavdelning på herrgården, där olika behandlingar kan erbjudas. Herrgårdarna har ofta en lång historia, vilket man kan se på byggnaderna och närmiljön, och som man även försöker spegla i herrgårdens och rummens inredning.

Att tänka på

Vinpaketen samt de aktiviteter som erbjuds varierar beroende på leverantör och herrgårdsanläggning. Detta gäller även tillgång till relaxavdelning. Om man vill veta vad som gäller för de olika herrgårdarna kan man kontakta respektive leverantör. Upplevelsen är för två personer.från
3495kr

Herrgårdsgolf för två


 • Städer: Filipstad
 • Upplevelse för två personer
  från
  4295kr

  Golfweekend på herrgård


 • Upplevelse för en person

  Fler upplevelser du kanske gillar...