Bodyflight bild

Bodyflight

  Maxvikt 120 kg Du får inte vara onykter, vara gravid eller ha några problem med rygg, axlar, nacke, hjärta.
  60-90 minuter. Själva flygtiden är 2 x 60 sekunder.

  Har du någonsin funderat över hur det känns att flyga? Att ha hela kroppen uppe i luften ovanför marken och vara alldeles tyngdlös. Det är en häftig känsla och upplevelse! Människan har ju många gånger genom historien velat kunna konsten att flyga, och det är också den nyfikenheten som lade grunden till att vi idag har flygplan och helikoptrar. Men att kunna flyga helt utan redskap har varit omöjligt. Tills nu. Nu kan man flyga med bara kroppen som verktyg tack vare en vindtunnel som blåser upp luftströmmar i 200–300 km/h. Att sväva ovanför dessa luftströmmar är nog den mest ultimata flygupplevelsen som finns. Upplevelsen är också perfekt att ge bort som present till någon som man tror skulle uppskatta att få ta sig en häftig flygtur.

  Flyg i vindtunnel inomhus

  Den här flygningen kommer att ske i en tunnel inomhus, innan flygningen kommer du att få en teoretisk genomgång av flygturen så att du vet vad som kommer att hända. Under själva flygningen kommer du att få ha en instruktör med i vindtunneln som hjälper och guidar dig genom flygupplevelsen. Fläktarna i denna vindtunnel kan ge luftströmmar på upp till 300 km/h, tillräckligt starka för att en person på 120 kilo ska kunna sväva i luften. Vindens styrka kommer att anpassas efter varje flygare vilket innebär att många med fysiska nedsättningar också kan få uppleva en spännande flygtur. Varje flygomgång tar 60 sekunder och det ingår två i flygupplevelsen, det är alltså totalt 120 sekunder av fantastisk flygning som du kommer att få uppleva.

  Att tänka på

  Ta på dig någorlunda tighta kläder, en overall som du får låna ska på utanför dina vanliga kläder.


  Inga tillgängliga leverantörer just nu

  Tyvärr finns det ingen som erbjuder denna upplevelse just nu, återkom gärna senare eller se om du hittar någon annan liknande upplevelse.

  Mer information

  Flygningen sker på plats antingen i Stockholm eller i Göteborg. Upplevelsen kan bokas på valfri veckodag och på valfri tid. Upplevelsen kommer att ta 60–90 minuter med teori, ombyte och flygning. Själva flygningen kommer att ske på 2 x 60 sekunder.

  Vad krävs för att få flyga i vindtunnel?

  Upplevelsen bokas för en person, åldersgränsen är 3 år och målsmans underskrift krävs för minderåriga. För att kunna flyga i vindtunnel krävs det kläder och skor som sitter tajt eller kan bli åtknutna. Overall, hjälm och skyddsglasögon lånas på plats. Maxvikten är 120 kilo för att få flyga. För att få genomföra upplevelsen får du inte vara onykter, gravid, ha problem med rygg, axlar, nacke, hjärta eller ha gips.

  Fler upplevelser du kanske gillar...