Äventyrsbana bild

Äventyrsbana

spara
75%
Vissa äventyrsbanor har 12-årsgräns medan andra har en gräns vid 15 år. Maxvikten ligger på 110 kg. Alkoholförbud råder både för de som utförs upplevelsen och de som tittar på. Man får inte heller ha druckit alkohol innan upplevelsen.
De flesta äventyrsbanor är öppna året runt, medan vissa endast har öppet under sommaren. Äventyrsbanorna hålls öppna oavsett väder.
1-3 timmar beroende på leverantör och antal deltagare.

Under den här upplevelsen får du chansen att se marken från ovan, och anta utmaningen att ta dig fram genom en hinderbana uppe bland trädkronorna. Här får du en garanterad adrenalinkick, och ditt självförtroende kommer förmodligen vara lite större när du sedan kommer ner på marken igen.

Upplevelsen börjar med en genomgång kring säkerheten och hur äventyrsbanan fungerar, ledd av en professionell instruktör. Sedan är det dags att ge dig ut på svajiga hängbroar och svinga dig i rep uppe i luften. Banorna fungerar som hinderbanor och är sammankopplade med varandra, och kan vara upp till 18 meter ovanför marken.

Instruktörer finns med under hela banan, och du har all säkerhetsutrustning som du behöver för att du ska känna dig trygg. Du kan ofta välja vilken svårighetsgrad som passar bäst för just dig under banans stationer, och du kan på så vis tänja på dina gränser utifrån dina förutsättningar och vad som känns bäst för dig.

Att tänka på

Om man har hjärtbesvär, högt blodtryck eller är kraftigt överviktig bör man inte delta i upplevelsen. Man bör ha på sig bra skor och oömma kläder, samt regnjacka vid risk för nederbörd då upplevelsen utförs i alla väder.


Prisjämförelse av Äventyrsbana


från
1195kr

Äventyrsbana för familj

 • Upplevelse för en person
  från
  445kr

  Äventyrsbana

 • Städer: Uppsala.
 • Upplevelse för en person
  från
  545kr
  Upplevelse för en person
  från
  449kr
  Upplevelse för en person
  från
  300kr

  Äventyrsbana Umeå

 • Städer: Umeå.
 • Upplevelse för en person

  Fler upplevelser du kanske gillar...