Whiskyprovning bild

Whiskyprovning

spara
34%
För att få delta på whiskyprovningen måste man ha fyllt 20 år.
Whiskyprovning går att boka året om, hos vissa arrangörer med uppehåll under juni och juli.
Omkring 1,5 – 2 timmar.

Om du uppskattar en god whisky och kanske vill lära dig mer om denna smakrika dryck, då kan denna upplevelse vara något för dig! Träffa likasinnade och spendera en trevlig stund ihop med whiskyprovning av flera fina och smakrika sorter.

Under ledning av en whiskyexpert får du ge dig in i whiskyns lite mystiska värld, och ta reda på allt från historik och framställningsprocesser till betydelsen av olika begrepp och termer. Vad är det som gör att olika whiskysorter smakar och doftar så olika, och vad är egentligen skillnaden mellan en skotsk och en irländsk whisky?

Vissa leverantörer erbjuder whiskyprovning med tema, och man kan då välja vilket tema som man är mest intresserad av. Exempel på teman kan vara ”Skottland runt – Region för region” och ”Internationell maltwhisky – Svårfunna rariteter”.

Whiskyprovning är en upplevelse som passar alla whiskyälskare, oavsett kunskapsnivå!

Att tänka på

Undvik att bära parfym, starkt luktande rakvatten och liknande, då det kan påverka smak- och luktupplevelsen negativt under whiskyprovningen. Av samma anledningen rekommenderas det att man undviker att äta stark mat innan upplevelsen, och att man inte har druckit alkohol.


Prisjämförelse av Whiskyprovning


från
445kr

Whiskyprovning

Upplevelse för en person
från
495kr

Whiskyprovning

Upplevelse för en person
från
495kr

Whiskyprovning

Upplevelse för en person
från
495kr
Upplevelse för en person
från
395kr
Upplevelse för en person

Fler upplevelser du kanske gillar...