Trampolinpark bild

Trampolinpark

  • Göteborg
  • Helsingborg
  • Karlstad
  • Kristianstad
  • Skövde
  • Stockholm
  • Västerås
  • Åre
  • Örebro
Barn under 10 år hoppar med målsman.

Vem älskar inte att hoppa studsmatta? Barn, vuxna, till och med hundar verkar tycka att det är fantastiskt roligt. Allt fler trampolinparker har börjat ploppa upp runtom i Sverige och nu kan du själv ta chansen att spendera en timme eller två i ett hav av skumgummi och bland studsmattor av bästa kvalitet. Hoppa högst eller skumpa fram. Snurra avancerade volter eller gör enklare hopp ut i skumgummigropen. Endast du själv sätter gränserna för vad du vill hitta på i detta lekfulla paradis. En perfekt upplevelse att ge bort till dina barn, dina vänner eller varför inte till dina föräldrar. Detta är en aktivitet för alla, ung som gammal.

Mycket mer än bara trampoliner

Trampolinparkerna erbjuder flera utmanande och roliga aktiviteter på plats. Beroende på vilken ort du väljer finns olika varianter av klätterställningar, parkourbanor och annan gymnastikutrustning. På varje trampolinpark finner du även välutbildade instruktörer som finns där för din säkerhet. Oavsett om du är gymnast eller inte kan de lära dig coola tricks och se till så att du går därifrån utan brutna ben eller andra skador.

Vem som helst kan ha roligt på en trampolinpark, däremot ser vi gärna att du tar fram din modiga sida för att få ut det mesta av din upplevelse. Våga klättra längs väggarna, våga hoppa högt och våga kanske till och med att slå din första volt, och du kommer att känna hur adrenalinet sprutar! Utmana dina vänner i dodge ball eller se vem som snabbast tar sig genom hinderbanan. Se vem som kan slå flest slam dunks på trampolinerna vid basketkorgarna eller hoppa fritt mellan de olika mindre trampolinerna.

Att tänka på

Bered dig på att svettas - ha på dig bekväma kläder!från
195kr
Upplevelse för en person
från
390kr
Upplevelse för två personer

Upplevelsen passar till

Inför ditt besök på en trampolinpark

Var beredd på att svettas ordentligt och ta på dig rörliga kläder. Speciella halkskyddsstrumpor är ett måste och dessa får du/kan köpas på plats. Sätt gärna upp längre hår då det blir enklare att se var du hoppar men också var andra hoppar. Trampolinparkerna är populära för besökare i alla åldrar och ibland kan det vara mycket folk på samma gång. Även omklädningsrum med skåp och dusch finns tillgängliga för de som önskar. Om du ger bort upplevelsen till dina barn men mot förmodan själv inte vill hoppa trampolin finns det café med sittplatser och bra utsikt över parken.

Aktiviteten är tillgänglig de flesta dagar om året men kan dock behöva bokas in på förhand. För helgdagar och skollov är första bokningsbara tid kl 14. Beroende på vilken upplevelse du väljer gäller erbjudandet antingen för en timmes hoppning eller för obegränsad tid under en dag.

Ha kul, men var försiktig

För allas säkerhet finns vissa krav för de som önskar prova på trampolinpark. Oavsett om du själv ska hoppa eller om du ger bort upplevelsen som en gåva måste denna aktivitet utföras nykter. Alkohol är totalt förbjudet i dessa parker. Gravida ombeds att inte delta i denna aktivitet, samt personer med rygg-, axel- eller nackbesvär, hjärtproblem eller gips. Barn under 10 måste vara i sällskap av föräldrar och barn mellan 11-17 måste ha målsmans intyg.

Fler upplevelser du kanske gillar...