Mordgåta med middag bild

Mordgåta med middag

spara
65%
Inga särskilda krav finns.
De flesta leverantörer erbjuder upplevelsen året om, vissa på endast utvalda datum. Hos någon enstaka leverantör går upplevelsen endast att boka under höst och vinter. Upplevelsen utförs under kvällstid.
Omkring 3-4 timmar.

Tycker du att det skulle vara spännande att reda ut en mordgåta i en grupp – där ni alla är en del i mysteriet och där vem som helst kan vara mördaren? Använd dina deckarkunskapar och ställ de rätta frågorna så kanske just du löser mysteriet och får ett av kvällens priser!

Upplevelsen börjar med en introduktion kring kvällen och vad som väntar, och sedan får alla deltagare varsin gästlista samt en beskrivning över den karaktär som man ska vara under kvällen. Alla har sina ledtrådar och uppdrag att utföra under kvällen, allt under ledning av en professionell handledare. Mysteriet börjar med att handledaren håller ett välkomsttal som innehåller chockerande information. Kvällen är igång! Samtal påbörjas under middagen, och frågor ställs. Lyckas du lista ut vem som är mördaren? Mot slutet knyts allting ihop och det är dags att alla får komma med sina teorier om vem som är mördaren och vad man tror ligger bakom mordet.

Man behöver inte ha några skådespelartalanger för att kunna delta i denna upplevelse, och alla väljer vilken nivå man vill lägga sig på. Upplevelsen erbjuder en annorlunda och rolig kväll tillsammans med andra, där man på ett trevligt och avslappnat sätt hjälps åt att sätta upp mordgåtan och hitta lösningen.

En av leverantörerna erbjuder en liknande kväll, där man inte själv är med i skådespelandet utan endast har som uppdrag att försöka lösa mordgåtan. Under kvällen får man följa åtta misstänkta karaktärer hur man vill, bland annat när de har ett möte med varandra. Man får själv välja vilka man vill följa och i vilken ordning. Man har inte möjlighet att studera alla, så man måste lägga upp en taktik utifrån de ledtrådar som man får reda på. Under den efterföljande middagen får man chans att ställa frågor till karaktärerna. Denna mordgåta utspelar sig i vacker slottsmiljö, vilket ger extra krydda åt mordgåtan!

Att tänka på

I upplevelsen ingår en två- eller trerätters middag beroende på leverantör. Dryck ingår inte i priset. Om man vill ha ett vegetariskt alternativ eller om man är allergisk mot något, kan man höra av sig så ordnas detta.
Upplevelsen där man endast är iakttagare är väldigt populär, vilket gör att man måste vara ute i god tid för att få en plats.


Prisjämförelse av Mordgåta med middag


från
745kr

Mordgåta med middag i Malmö

 • Städer: Malmö.
 • Upplevelse för en person
  från
  745kr

  Mordgåta med middag i Stockholm

 • Städer: Stockholm.
 • Upplevelse för en person
  från
  745kr

  Mordgåta med middag i Göteborg

 • Städer: Göteborg.
 • Upplevelse för en person
  från
  1590kr

  Mordgåta med middag för två

 • Upplevelse för två personer
  från
  995kr

  Mordgåta på Slott

 • Upplevelse för en person
  från
  1990kr

  Mordgåta på Slott för två

 • Upplevelse för två personer
  från
  795kr

  Mordgåta med middag

 • Upplevelse för en person
  från
  699kr

  Mordgåta med Middag

 • Upplevelse för en person

  Fler upplevelser du kanske gillar...