Flyboard bild

Flyboard

Upplevelsen har en åldersgräns på 18 år, men åldersgränsen ligger på 15 år om man har målsman närvarande då den utförs. Hos vissa leverantörer räcker det med ett intyg från en målsman. För att få prova på flyboard måste man även kunna simma, vara helt nykter samt vara fysiskt frisk.
Flyboard utförs endast under sommarmånaderna, ibland in i september. Upplevelsen ställs in vid åskoväder.
Omkring 45-90 minuter beroende på leverantör, varav ca 30 minuter i vattnet.

Flyboard är en nykomling inom vattensporten, och utvecklades 2011 av en världsmästare i jetski. Med en bräda under fötterna och vattenmunstycken undertill kan man genom högt vattentryck åka upp till nio meter ovanför vattenytan – med chans att göra allt från volter till dykning!

Efter en genomgång kring hur flyboard fungerar får du möjligheten att testa själv, samtidigt som du får handledning av en erfaren instruktör. Trots att det kan se väldigt svårt ut lär sig många ganska snabbt hur man manövrerar sin flyboard, och man kan tack vare sin utrustning med hjälm, våtdräkt och flytväst testa att exempelvis göra volter i luften då man börjat känna sig lite varm i kläderna. Kanske vill man istället prova på hur det är att röra sig som man vill i vattnet – det mesta är möjligt med en flyboard under fötterna! Man reglerar själv hur snabbt eller högt man vill åka, eller vilket håll man vill åt.

Vill man att någon vän eller anhörig ska se när man svävar över vattnet är de välkomna att stå och titta vid närmaste brygga eller strand.

Att tänka på

Det rekommenderas att man har badkläder och handduk med sig.från
1196kr
Upplevelse för en person
från
1441kr
Upplevelse för en person
från
1695kr

Flyboard


  • Upplevelse för en person
    från
    3390kr

    Flyboard för två


  • Upplevelse för två personer

    Fler upplevelser du kanske gillar...