Champagneprovning bild

Champagneprovning

spara
65%
Champagneprovning har en åldersgräns på 20 år.
De flesta leverantörer erbjuder upplevelsen året runt, medan andra kan ha uppehåll under sommaren.
Upplevelsen pågår under ca 1,5 – 2 timmar.

Under denna upplevelse får du lära dig mer om den lyxiga och bubbliga drycken champagne! Provsmaka flera olika sorters champagne och bli vägledd genom begrepp, historik och tillverkningsprocess av en kunnig och erfaren champagneexpert.

Det är många som uppskattar ett glas champagne vid lite festligare tillfällen, men det är oftast få som vet så mycket om drycken. Under champagneprovningen får du chansen att lära dig mer om champagnen, såsom hur den framställs, vilka regioner den kommer från och dess historia. Du får en förståelse kring hur jorden och klimatet påverkar druvorna och i sin tur den färdiga champagnen, och du får också chansen att ställa dina egna frågor till en expert inom området. Kanske undrar du vilken sorts champagne som passar till olika tillfällen, eller kanske har du funderat på vad som egentligen skiljer champagne från mousserande vin?

Under upplevelsen får du också prova på flera olika sorters champagne, och den kunniga dryckesguiden förklarar vad som är skillnad mellan dem och vad som kännetecknar de olika sorterna. Champagneprovningen passar både nybörjare och erfarna.

Att tänka på

Undvik att ha på dig parfym eller andra starka dofter under provningen, då detta kan störa doft- och smakupplevelsen både för dig och dina medprovare. Man bör inte ha druckit alkohol innan champagneprovningen då detta kan bedöva lukt- och smaksinnet.


Prisjämförelse av Champagneprovning


från
1295kr

Champagneprovning 2.0

 • Städer: Stockholm.
 • Upplevelse för en person
  från
  595kr

  Champagneprovning

  Upplevelse för en person
  från
  590kr
  Upplevelse för en person
  från
  595kr
  Upplevelse för en person
  från
  595kr

  Champagneprovning

  Upplevelse för en person
  från
  575kr

  Champagneprovning i Gamla Stan

 • Städer: Stockholm.
 • Upplevelse för en person

  Fler upplevelser du kanske gillar...