Bubbelprovning Online bild

Bubbelprovning Online

 • Hela landet
18 år+ Internetuppkoppling
Cirka 45 minuter

Gillar du bubbliga, mousserande viner och champagne men känner kanske inte att du alltid lyckas finna smakerna i dryckerna och har svårt att passa ihop rätt sort med olika maträtter och tilltugg? Eller så kanske du har noll koll och har inte druckit så mycket mousserande viner men är nyfiken och vill lära dig om drycken. Att bli en duktig vinkännare tar tid, men man måste ju alltid starta någonstans. Vad passar då bättre än en guidad onlineprovning tillsammans med din partner (eller någon kompis som också gillar, eller är nyfiken på, bubbliga viner)? Då kanske det är ni som vid nästa högtid eller fest väljer ut vilket välsmakande bubbel som ska drickas eftersom ni vet vad som kommer att passa perfekt!

Guidad provning av mousserande viner

Ni kommer att före er provning få hem en inköpslista på tre till fyra olika mousserande viner som ni själva köper hem från Systembolaget. Under den 45 minuter långa provningen blir ni guidade av en champagneexpert genom en förinspelad video och ni kommer att få nya kunskaper om drycken, vilken historia den har, hur mousserande viner framställs och vilka sorter som passar bäst till olika tillfällen. Att både dofta och smaka på drycken samtidigt som ni blir guidade kommer att ge er nya insikter om dryckens smaker och göra er till bättre vinkännare. Så provningen kommer att vara både intressant och kunskapsrik och förhoppningsvis ge mersmak.

Tre olika provningar att välja mellan

Provningen kan ske på tre olika sätt, det finns en nybörjarnivå, en avancerad nivå och en ren champagneprovning. Välj den provning som passar er kunskapsnivå bäst.

Perfekta gåvan!

Ge bort en online-provsmakning paketerat med de flaskor bubbel som ska testas. Hör av dig till upplevelseföretaget i förväg för att ta reda på vilka flaskor som ingår i provningen. Slå in tillsammans med flaskorna för att skapa en perfekt present!

Att tänka på

Tänk på att köpa in de mousserande vinerna du ska ha till provningen i god tidfrån
200kr

Champagneprovning online


 • Städer: Hela landet
 • Upplevelse för en person
  från
  200kr

  Bubbelprovning online


 • Städer: Hela landet
 • Upplevelse för en person

  Upplevelsen passar till

  Fler upplevelser du kanske gillar...