Otroligt BLACK FRIDAY-ERBJUDANDE!
Bartenderutbildning bild

Bartenderutbildning

Åldersgräns för att få gå utbildningen är 18 år.
Utbildningen har startdatum året runt.
Bartenderutbildningen pågår mellan 2-4 veckor beroende på leverantör.

Med denna upplevelse får du chansen att förena nytta med nöje! Genom en intensivutbildning inom bartenderyrket får du en bra grund för att kunna ha det som ditt jobb, och med denna utbildning i ryggen har du även möjlighet att kunna jobba som bartender utomlands.

Under två eller fyra veckor, beroende på leverantör, får du lära dig allt du behöver veta om att blanda goda och spännande drinkar och hur du tar hand om dina kunder på bästa sätt. Förutom detta ingår även utbildning inom bland annat kassahantering, barteknik, serveringsteknik och dryckeskunskap. Du kommer få blanda ett stort antal drinkar varje dag för att få upp snabbhet och en trygghet i ditt yrke bakom baren. Du får också djupare kunskap inom främst öl- och vindryckerna, så att du kan svara på kundernas frågor och känna en säkerhet i att du vet vad du serverar.

Utbildningen fokuserar på teoretiska men framför allt praktiska kunskaper, och praktik kan kunna ordnas på kända barer eller restauranger efter utbildningen.

Vissa leverantörer kan erbjuda utbildningen på flera ställen utomlands, såsom exempelvis Kina, USA, England och Thailand, för den som skulle vilja anta ytterligare en utmaning. Har du drömt om att få jobba som bartender i Sverige eller utomlands är detta chansen för dig, och utbildningen kan öppna upp för många spännande jobb.

Att tänka på

Boende ingår inte i priset för utbildningen. Vissa leverantörer erbjuder även utbildningen utomlands.


Prisjämförelse av Bartenderutbildning


från
13500kr

Bartenderutbildning

  • Städer: Göteborg.
  • Upplevelse för en person

    Fler upplevelser du kanske gillar...