vinlunch
vinlunch göteborg
vinlunch stockholm
vinlunch
Exklusivhos Live it

Vinlunch

3.7/ 7 röster
  • Avnjut en härlig lunch
  • Ett glas vin ingår
  • Lyxa till vardagen eller helgen
295 SEK
295 SEK
Stockholm, Göteborg, Norrtälje, Järvsö

    Njut av en härlig vinlunch tillsammans! Lyxa till vardagen eller helgen, välj något gott ur lunchmenyn och avnjut en långlunch med ett glas vin till.

    Vinlunch

    Frukost sägs vara det viktigaste målet mat på dagen, men finns det något härligare än att äta en trevlig långlunch och lyxa till det med ett glas gott vin på en restaurang? 

    Lyxa till vardagslunchen eller starta helgen med att njuta av en härlig vinlunch med någon du tycker om. Välj mellan olika rätter på menyn och avnjut ett gott glas vin till.  


    Vinlunch i Stockholm, Norrtälje

    Åtellet är beläget mitt i Norrtäljes idylliska stadskärna med kullerstensgator, mysiga butiker och gränder. Det ligger vid Norrtäljeåns mynning med skärgården och havet på nära avstånd. 
    På Åtellet erbjuds på vardagar fritt val från dagens lunch, dagens vegetariska eller dagens sallad. På helger erbjuds ett helgtips som ändras över säsong. Ett glas vin ingår.

    Vinlunch Stockholms skärgård

    Fredriksborg hotell är en underbar plats, nära Stockholm men samtidigt långt bort från storstadsbruset. Slå er ned i trädgården och njut av havsbrisen, ät och drick gott i hotellets vackra orangeri och luta er tillbaka och njut av båtlivet som passerar intill. 
    Om ni stannar kvar efter lunchen så ingår det under sommartid en kostnadsfri historievisning av Fredriksborgs fästning kl.17:00.

    Vinlunch i Göteborg

    På Ringön i centrala Göteborg ligger bryggeriet Två Feta Grisar som bl.a. driver en gastropub med höga ambitioner. Här serveras vällagad mat och i flera rätter används lokala grönsaker och råvaror. Utöver det erbjuds även ett brett utbud av olika kvalitetsviner.
    Här får du välja en dagens lunch med ett glas vin till, vill du hellre ha svingod öl går det naturligtvis bra.

    Vinlunch i Järvsö

    Välkommen till Järvsö mitt i hjärtat av Hälsingland, där tradition möter modernt på ett harmoniskt sätt. På anrika Järvsöbaden är köket är präglat av en kärlek till lokala råvaror och traditionella recept. Den vackra matsalen med sin klassiska atmosfär ger en upplevelse utöver det vanliga. I restaurangen serveras buffémiddag, i upplevelsen ingår valfri lunchrätt och ett glas vin.

    Prisgaranti

    Mer information

    • Tillgänglighet

      Stockholm, Norrtälje: Upplevelsen är bokningsbar alla dagar enligt Åtellets öppettider för lunchservering. Stockholms skärgård: Bokningsbart helger i maj och september samt alla dagar juni - augusti. Med reservation för abonnerade datum. Fråga vid bokning. Göteborg: Bokningsbar lunchtid på torsdagar, fredagar och lördagar. Järvsö: Bokningsbart lördagar.

    • Deltagare

      Upplevelsen är för en person

    • Annan information

      Andra dryckesalternativ än vin erbjuds, även alkoholfria sådana, säg till vid beställning.

    Leverans & gåva

    Du kan välja mellan att få värdebeviset levererat digitalt eller fysiskt.

    Köper du vår fysiska Live it-box kan du köpa till presentinslagning där hälsningskort med egen hälsning ingår.

    • Levereras inom 2-4 vardagar i Sverige
    • 1 års giltighet
    • 1 års fri bytesrätt

    Se tillgängliga anläggningar

    Passar till

    Liknande kategorier